bouwdroger kopen

https://prizm.be/

Bouwdroger Kopen

Een bouwdroger kopen?

Wilt u er zeker van zijn dat uw pleisterwerk of chape geen schade oploopt tijdens het droogproces?

Dan bent u bij UwBouwdroger aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod bouwdrogers te koop, geschikt voor elke klus, van klein tot groot.

Natuurlijk kunt u ook bij ons ook een bouwdroger huren, maar waarom zou u er geen kopen? Wij zetten de voordelen kort op een rijtje.

Voordelen kopen versus huren van een bouwdroger

 • U gebruikt uw bouwdroger waar en zo vaak u maar wilt.
 • Bij veelvuldig gebruik komt het kopen van een bouwdroger op termijn goedkoper uit dan huren.
 • U kunt uw toestel instellen en gebruiken naargelang uw specifieke behoeften.
 • U geniet bij ons van een uitmuntende service na verkoop. Wij staan altijd voor u klaar, zowel met nazorg als met advies.
 • U koopt bij ons tegen vlijmscherpe prijzen.
5_bewerkt

Ons aanbod voor bouwdroging

Wij verkopen niet alleen bouwdrogers, maar ook ventilatoren en elektrische kachels. Een overzicht.

DF400
Bouwdroger

DF 400

Deze kleine Dryfast bouwdroger is speciaal ontwikkeld voor bouwdroging in kleinere ruimtes tot 400 m³. Hij is voorzien van een efficiënte roterende compressor, kan ook verticaal en horizontaal vervoerd worden en direct ingeschakeld worden.

DF800
Bouwdroger

DF 800

Deze bouwdroger is de nieuwe standaard voor professionele bouwdroging. Hij is geschikt voor ruimten van circa 800 m³ en voorzien van een radiaalventilator voor meer luchtverplaatsing en een zeer efficiënte roterende compressor. De DF 800 heeft een onvergelijkbaar hoge ontvochtigingscapaciteit, ook bij lagere temperaturen.

Axiaal ventilatoren

Bouwdroger Ventilator TTV 4500
Ventilator

TTV 4500

Een sterke ventilator voor elke toepassing: ventilatie, luchtcirculatie, stofafzuiging en transport van warme of koude lucht, zelfs bij grote slangafstanden. Deze ventilator is ook ideaal ter ondersteuning van condensdrogers bij de bouwdroging!

Verwarming

Elektrische Kachel DFE25
Elektrische Kachel

DFE 25

Bij lage temperaturen gaat het bouwvocht te traag verdampen, waardoor er minder water vrijkomt uit het pleisterwerk of de chape. Een elektrische kachel is speciaal ontwikkeld om het droogproces bij lage temperaturen onder de 20°C te ondersteunen. Ideaal in combinatie met een bouwdroger en/of ventilator.

Elektrische Kachel DFE25
Elektrische Kachel

DFE 25

Kleine oersterke 230V elektrische kachel speciaal voor de bouw. De DFE25T is voorzien van een ingebouwde thermostaat van 10 tot 35 graden. De extreme, robuuste constructie in staal zorgt ervoor dat de elektrische kachel voor diverse toepassingen ingezet kan worden..

TEH
Elektrische Kachel

TEH 70

Verrijdbare elektrische ventilator kachel met een schakelbare verwarmingscapaciteit. Robuuste kachel, speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van bouwdroging. Geschikt voor slangaansluiting, maximale lengte 10 meter. Stapelbaar. Door de condensvrije warmte is hij ook zeer geschikt voor het verwarmen van ongeventileerde ruimten.

Uw eigen bouwdroger?
Vraag hier uw vrijblijvende offerte

Advies op maat van ervaren experts
Snelle levering
24/7 bereikbaarheid en beschikbaarheid
Uitstekende service, ook na verkoop


  Voor welke producten heeft u interesse?*

  BouwdrogersVentilatorenVewarming

  Zoals bepaald in onze privacybeleid vinden wij bij UwBouwdroger de gegevensbescherming belangrijk.