Go back

Bouwdroging Matexi/Revive/Bouwbedrijf Meersman

WhatsApp Image 2020-04-17 at 15.42.39 (4)
hoeveel bouwdrogers moet je inzetten in je woning

Doel

Een van onze grote bouwdroging projecten was het bouwproject op de site Pier Kornel in Aalst. Ontwikkelaars Revive en Matexi hebben de handen in elkaar geslagen om op een voormalig industrieterrein aan het water een bruisende woonbuurt te ontwikkelen. Het betreft in totaal 50 appartementen verdeeld over drie grote blokken van elk ongeveer 17 entiteiten. Door de omvang van het project waren Matexi en Revive op zoek naar een partner die grote hoeveelheden kan leveren en bovendien zorgt voor een vlotte plaatsing en verplaatsing van de toestellen.

Onze service en flexibiliteit hield in dat wij toestellen plaatsen, uitzetten en wanneer nodig vervangen door een ander draaiend toestel met alle benodigdheden bijgerekend, kortom geen extra werk voor de klant en een bouwproces dat vooruit gaat, dat is Uw Bouwdroger!

Termijn

In totaal hebben onze toestellen 17 weken gedraaid op de werf. Ook hier zijn wij flexibel! Indien blijkt dat het drogen langer nodig heeft dan voorzien kunnen huurperiodes makkelijk worden aangepast.

Toestellen

Wij leverden aan Matexi in totaal 18x DF800 bouwdrogers en 36x TTV 4500 ventilatoren. Wij leveren, plaatsen en halen alles gratis op. Hier hebben we deze ook fase per fase verplaatst doorheen de drie appartementsblokken.

Zoekt u zelf nog naar een partner voor uw bouwproject? Uw Bouwdroger heeft de capaciteit, kennis en service om uw bouwplannen mee te realiseren. Neem snel contact met ons op en vraag naar een offerte op maat!